Varför är Sverige så jävla mesigt?

Under förra året föreslog Säpo att 29 personer skulle få avslag på sina asylansökningar, ändå är flertalet kvar i landet. Verkställighetshinder...


tomt
För att säkerställa att människor som kan tänkas utgöra en säkerhetsrisk inte etablerar sig i Sverige så får Säpo en del ärenden på sitt bord, Migrationsverket fattar misstankar och bollar ärendet till Säkerhetspolisen. Så långt allting gott.
Har man anmälningsplikt på sin lokala polisstation en gång i veckan kan man varken planera eller utföra terrordåd!

Under förra året landade 461 sådana ärenden hos Säpo, och då ska vi komma ihåg att höstens stora flyktingström inte har med saken att göra eftersom de människorna inte hunnit kontrolleras ännu, och i 29 fall ansåg Säpo att de misstänkta utgör ett sådant hot mot Sverige att de inte bör få vara kvar i landet.

Men som vanligt i landet Sverige så gör man ingenting åt det. Det finns kanske en hotbild mot vederbörande i hemlandet, eller vad nu ett verkställighetshinder beror på, så i landet Sverige kan man då stanna och etablera sig trots att det är just det man har tänkt undvika. Men man kan ju givetvis inte släppa dessa personer vind för våg ändå, det förstår ju vem som helst. Även svenska myndigheter.

Svenska myndigheter är ju inte dumma. Svenska myndigheter är ju inte naiva. Så då har man några olika metoder för att hålla koll på de icke önskvärda potentiella terroristerna som får stanna i landet. Exempelvis kan man kräva att personen ska anmäla sig på polisstationen en gång i veckan.

Japp, ni läste rätt! Har man anmälningsplikt på sin lokala polisstation en gång i veckan kan man varken planera eller utföra terrordåd! Helt fantastiskt! Vi kanske borde införa denna regel för alla invånare i Sverige, då kan alla leva lyckligt och dansa under regnbågen tillsammans för med ett besök på polisstationen en gång i veckan kan man inte utgöra ett hot mot sin omgivning! Helt fantastiskt!

Sverige - The land of the mespropps...

Prenumerera på Nyhetsbrevet och missa inga nya artiklar!

Publicerad i
Politik
Publ. 2016-03-18 10:53

Relevanta länkar
Aftonbladet - 461 asylsökande har terrorutretts av Säpo