Konsten att göra överjävligt goda varma mackor!

Var sugen på rostat bröd när jag slutade jobbet idag, men eftersom jag inte äger någon brödrost (och inte planerar att köpa någon heller) så fick det bli ett ännu bättre alternativ: varma mackor!


Världens godaste varma mackor?

Världens godaste varma mackor?

Ingredienser. Valde dock bort den gula löken, och det jag trodde var oregano visade sig vara basilika som inte fick vara med och leka.
Ingredienser. Valde dock bort den gula löken, och det jag trodde var oregano visade sig vara basilika som inte fick vara med och leka.

Heinz Jalapeno/chili-ketchup, vitlök och chili som bas
Heinz Jalapeno/chili-ketchup, vitlök och chili som bas

Uppifrån och ner: champinjonstuvning, tonfisk och pepparsalami
Uppifrån och ner: champinjonstuvning, tonfisk och pepparsalami

Färdigt att stoppas in i ugnen. Skulle varit oregano på med men hade ingen hemma
Färdigt att stoppas in i ugnen. Skulle varit oregano på med men hade ingen hemma

200 grader någonstans i ugnen, ca 10 minuter
200 grader någonstans i ugnen, ca 10 minuter

Bilderna, och bildtexterna, kan egentligen tala för sig själva. Sju stycken fick jag i mig, de två sista på ren vilja bara för att det var så jäkla gott! Resterande tre får bli en annan dags lunch...

Prenumerera på Nyhetsbrevet och missa inga nya artiklar!

Publicerad i
Mat
Publ. 2016-02-26 21:29