Årets premiärtur avklarad!

Äntligen stämde det med tid, väder och ork för att ta ut hojen för första gången i år! En underbar tur på ett par mil tillsammans med en polare.


tomt
tomt tomt
Det har varit en lång höst/vinter/"förvår" men nu är premiären äntligen avklarad! Nu var det hög tid att ta ut den fete jäveln och rasta han lite, och se hur ringrostig man själv har hunnit bli över vintern.

Men det gick över förväntan. Det var bara ett år sedan jag började köra motorcykel, mestadels på körskola och även lite privat övningskörning. Hojkortet landade jag först i augusti så jag hann tyvärr inte köra så mycket förra året som jag hade önskat. Har ju så länge jag kan minnas alltid sagt att jag en gång ska ha en Harley Davidson. Nu har jag sedan ett drygt år en Harley Davidson Fat Boy och den är helt jävla underbar att köra!

Lite nervös var jag idag över just ringrostigheten, hur skulle det gå när man inte kört på så länge och dessutom körde såpass lite förra året som det ändå tyvärr blev? Det gick långt över förväntan, lite stel var man väl i början men det gick snart över och den där paniken som ofta ville infinna sig för ett år sedan när man först satte sig på hojen lyste helt med sin frånvaro! Lite rutin hade man tydligen fått i kroppen ändå! En ren fröjd att köra idag, perfekt väder var det för en okynnestur också!

Blev en liten sväng från Trollhättan till Vänersborg via Vargön, snabbt stopp för kebabpåfyllning och sedan en tur tillbaka till Trollhättan via Öxnered, Möjered, Båberg och "bakvägen" till Strömslund och ner till Slussområdet. Därefter en sväng förbi Velanda och Gärdhem och sedan runt Hullsjön för att plocka ut lite extra körtid, bara för att liksom.

Bra dag idag! Bengt är nöjd!

Prenumerera på Nyhetsbrevet och missa inga nya artiklar!

Publicerad i
Personligt
Publ. 2016-04-20 20:44